לאחר גיבוש צוות מעצבים, מייקרים, אנשי קולינריה ושף פאטיסרי מהשורה הראשונה יצאנו לדרך עם 3 סדנאות אומן שיצרו חווית תוכן מפתיעה וטעימה במיוחד: דוד קישקה, היועץ הקולינרי, הוביל את האורחים בסמטאות פריז אל התרבות וההיסטוריה של בתי הקפה בפריז. השף-קונדיטור ואושיית האינסטגרם טל שפיגל ריתק את האורחים דרך סיפור desserted_in_paris@ בשילוב סדנת הכנת פרלינה משובחת. בנוסף האורחים השתתפו בסדנת Pairing בנושא חיבורים משלימים בין קפה וקינוחים משובחים שהוטסו במיוחד ישירות מקונדיטוריית DALLOYAU בפריז ונארזו אישית לכל משתתף. במקביל לסדנאות במהלך הערב, נבנה מיצג שולחן קינוחים בסגנון פאטיסרי עם שלושה סוגי קינוחים שנוצרו במיוחד עבור האירוע בהשראת טעמי תערובות הקפה החדשים. התוצאה כמובן הייתה, הפקת אירוע עם חוויית תוכן, עיצוב וקולינריה נדירה.