Nespresso Atelier

טעימה מפריז

אירוע לקוחות עבור חברת נספרסו

\\

מטרות ואסטרטגיה

נספרסו, כחברה המובילה בתחום תרבות קפה, משיקה בכל שנה קפסולות במהדורה מוגבלת עם טעמי תערובות קפה ייחודיים. מהדורת Taste of Paris מציעה טעמי תערובות קפה בהשראת קינוחים פריזאיים וביקשה מאיתנו ליצור אירוע בפורמט atelier, סדנאות אומן ללקוחות בסדרת אירועים מעוררי השראה.

הפקת אירוע לקוחות קד

החלק שלנו בחוויה

בניית תוכן// הפקה// ייעוץ// ניהול קרייאטיבי

\\

עיצוב

גלריית נור ביפו הפכה לפריז הקטנה, חללי המקום הוסבו למספר אזורים ,כאשר כל אזור קיבל טיפול עיצובי אחר על פי התוכן אשר נבחר עבורו. הכניסה הראשית עוטרה במיצג בלונים מפתיע אשר הכניס את האורחים לאווירה ייחודית, חדר ההרצאות בו היועץ הקולינרי דוד קישקה עוצב כבית קפה פריזאי , סדנת האומן של טל שפיגל בו האורחים היו שותפים להכנת פרלינה תוכננה כך שכל אורח קיבל מקום בו הכין וטעם את הפרלינה וסדנת הPairing של מומחה הקפה של נספרסו התקיימה בחלל מאורך עטוף בוילונות אשר נתן ארומה חגיגית ופונקציונלית לבאי המקום. במרכז החלל הוצב שולחן מטורף עם עבודות אומן קרטון אשר ייצר במיוחד לאירוע מיצג של קינוחים, כאשר בקצה החלל עבדה ללא הרף פאטיסרי מושבחת שהוציאה קינוחים מפתיעים לקהל הלקוחות.

 

\\

הפיצוח

לאחר גיבוש צוות מעצבים, מייקרים, אנשי קולינריה ושף פאטיסרי מהשורה הראשונה יצאנו לדרך עם 3 סדנאות אומן שיצרו חווית תוכן מפתיעה וטעימה במיוחד: דוד קישקה, היועץ הקולינרי, הוביל את האורחים בסמטאות פריז אל התרבות וההיסטוריה של בתי הקפה בפריז. השף-קונדיטור ואושיית האינסטגרם טל שפיגל ריתק את האורחים דרך סיפור desserted_in_paris@ בשילוב סדנת הכנת פרלינה משובחת. בנוסף האורחים השתתפו בסדנת Pairing בנושא חיבורים משלימים בין קפה וקינוחים משובחים שהוטסו במיוחד ישירות מקונדיטוריית DALLOYAU בפריז ונארזו אישית לכל משתתף. במקביל לסדנאות במהלך הערב, נבנה מיצג שולחן קינוחים בסגנון פאטיסרי עם שלושה סוגי קינוחים שנוצרו במיוחד עבור האירוע בהשראת טעמי תערובות הקפה החדשים. התוצאה כמובן הייתה, הפקת אירוע עם חוויית תוכן, עיצוב וקולינריה נדירה.

Vaxman-6083
unicas productinos

עיצוב: עמית פרבר  //  צילום: איתן וקסמן

חזרה לאירועים

רגע לפני השיגור

ענה/י על כמה שאלות